❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Associació Cultural David Rodríguez (ACDR) i Fundació Oncolliga Girona

Associació Cultural David Rodríguez (ACDR) i Fundació Oncolliga Girona

Gerona

L’Associació Cultural David Rodriguez és una entitat sense ànim de lucre impulsada ballarí i gestor cultural David Rodríguez en motiu del festival Girona en Moviment. Treballa per donar continuïtat al projecte i els seus objectius principals són: dinamitzar el sector de la dansa a Catalunya, donar visibilitat als ballarins catalans i treballar per la cohesió social del país a través de la cultura. La Fundació Oncolliga Girona és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l’any 2004 amb la intenció de donar un nou impuls a la tasca que la Lliga Catalana d’Ajuda al Malalt de Càncer venia fent des del 1996 per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars.

Associació Cultural David Rodríguez (ACDR) i Fundació Oncolliga Girona aún no ha apoyado ningún proyecto, ¡pero puedes descubrir otros proyectos en marcha!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies