❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Associació Cultural David Rodríguez (ACDR) i Fundació Oncolliga Girona

Associació Cultural David Rodríguez (ACDR) i Fundació Oncolliga Girona

Girona

L’Associació Cultural David Rodriguez és una entitat sense ànim de lucre impulsada ballarí i gestor cultural David Rodríguez en motiu del festival Girona en Moviment. Treballa per donar continuïtat al projecte i els seus objectius principals són: dinamitzar el sector de la dansa a Catalunya, donar visibilitat als ballarins catalans i treballar per la cohesió social del país a través de la cultura. La Fundació Oncolliga Girona és una entitat sense ànim de lucre que va néixer l’any 2004 amb la intenció de donar un nou impuls a la tasca que la Lliga Catalana d’Ajuda al Malalt de Càncer venia fent des del 1996 per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars.

Associació Cultural David Rodríguez (ACDR) i Fundació Oncolliga Girona has not supported a project yet, but you can discover other ongoing projects!

Cookies help us to offer our services. Continuing to browse entails acceptance of their use.