❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ball de Bastons de Tarragona

Ball de Bastons de Tarragona

Tarragona

El 22 de setembre de l’any 1977 la ciutat de Tarragona va recuperar el nostre Ball de Bastons. Una entitat que renaixia després de dos anys adormida i que té la primera documentació l’any 1653 a la nostra ciutat (tot i que hi ha dades que acrediten que ja al 1633 tingué la primera actuació documentada a l’arribada del Rei Felip IV a la ciutat, convertint-se en la més antiga de tot l’Estat espanyol). Al 1908 comença a figurar a la programació de les festes de Sant Magí i Santa Tecla, patrons de Tarragona. Entre el 1967 i 1968 l’entitat es torna a dissoldre, però al 1969 torna a sortir al carrer el 22 de setembre, vigília de Santa Tecla, amb un èxit mai vist i amb un grup de 22 persones.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies