❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Pep Pladeveya

Pep Pladeveya

Celrà

Em dic Pep Pladeveya i em defineixen com una persona entregada a la gent, en general, i sobretot a la causa independentista. Per aquest motiu vaig idear el #600Independent l'any 2011. Des de llavors hem contribuit sense mandra a donar a conèixer arreu el desig d'independència de Catalunya, de manera totalment altruista. El 600 ha estat arreu de Catalunya a fires, festes, manifestacions, concentracions, esdeveniments, animant i col.laborant amb la seva presència, esdevenint una icona del procés independentista. El passat 8 de desembre va sofrir un accident tornant de Brussel.les i va quedar molt malmès. Ara ens toca refer-lo i que tots en poguem gaudir com fins ara! Mil gràcies! #Seguim!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies