❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Oriol

Oriol

Barcelona

La Mònica i l'Oriol, graduats en Comunicació audiovisual, es defineixen com a creadors de contingut. Els joves de 25 i 24 anys (respectivament) tenen un gran potencial i moltes ganes de treballar. D'una banda, la Mònica s'encarrega de la part més tècnica i pràctica. D'altra banda, l'Oriol aporta una mirada més creativa i amb aquell toc peculiar que enriqueix qualsevol projecte. Anteriorment, la Mònica i l'Oriol ja han treballat junts en altres projectes. Alguns d'ells, fins i tot, nominats en festivals, com, per exemple, al Festival de Sitges i al Festival Jove de València. Els dos s'entenen molt bé i formen un gran equip.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies