❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fedor Veselov

Fedor Veselov

Barcelona

Nascut a Sant Petersburg, el pianista Fedor Veselov va començar a estudiar música als 5 anys, i abans 15 ja va ser premiat en diversos concursos internacionals. Tampoc no va trigar a presentar-se com a concetista a la seva ciutat i a Moscou, on va a traslladar-se per ampliar estudis en Conservatori Estatal. També participa formant part de diverses agrupacions de música de cambra, en concerts i festivals internacionals. Des del 2012 continua la seva educació en el Conservatori del Liceu a Barcelona amb el professor Stanislav Pochekin. Segueix actuant amb èxit a diferentes sales de Barcelona. En 2017 triomfa amb el concert per a piano i orquestra de A. G. Abril a la Televisió Espanyola.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies