❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Jove Orquestra de Figueres

Jove Orquestra de Figueres

Figueres

Al llarg d'aquest temps, la JOF ha ofert concerts per les comarques catalanes mostrant el seu repertori de treball, des de la música barroca fins a la contemporània, amb especial èmfasi en les obres de compositors catalans actuals, com són Miquel Sunyer, Narcís Bonet, Albert Llanas, Xavier Benguerel, Aleix Tarrés i Xavier Pagès als qui la JOF ha encarregat i estrenat composicions. Ha enregistrat 6 CDs amb obres d'encàrrec propi, com La Cançó del Mussol de Miquel Sunyer i Encanteri de les Bruixes de Xavier Benguerel i la Suite del Mestre Armer composada per Albert Gumí, que ha estat un dels directors de la JOF i que actualment gaudeix d'un prestigi internacional indiscutible.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies