❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Ramon Prior

Ramon Prior

Gerona

Ramon Prior i Tió (Girona, 1962). Després d'estudiar Ciències Empresarials, em vaig especialitzar en programació d'ordinadors. He treballat per a IBM, La Caixa i per a altres empreses com a cap de projectes de tecnologies de la informació. Vaig crear el primer servidor privat d’internet a les comarques de Girona (GRN) i he estat gerent de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona. A més, he desenvolupat diverses aplicacions informàtiques (ERP) de gestió empresarial, ja que em dedico professionalment a l’assessorament i implementació de les noves tecnologies. També soc un enamorat de l’excursionisme, de la geografia i, per descomptat, de la història antiga.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies