❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Xarxa d'Entitats

La Xarxa d'Entitats

Barcelona

La Xarxa d'Entitats és una agrupació que aplega una vuitantena d’Entitats, entre adherides i col·laboradores. Va sorgir l’any 2002 arrel de la necessitat d’unir les forces de la societat civil catalana. Treballem per la llengua, la cultura i la nació catalanes amb la finalitat de recuperar els drets nacionals del poble català. La Xarxa s'ha organitzat de manera absolutament democràtica i ha establert alguns principis que en garanteixen la independència, tals com que les entitats adherides no poden ser ni partits ni sindicats i que el Secretariat que executa el mandat de l’Assemblea està format per representants de les entitats i és de caràcter temporal i rotatiu.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies