❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Roser Raluy

Roser Raluy

Navata

Vaig néixer el 1956 i durant anys la ceràmica ha estat el meu ofici i professió. En els últims anys, per poder tirar endavant vaig anar a estudiar per ser guia de museus. El que va començar com una ajuda econòmica ha esdevingut passió i la meva professió actual. El forn segueix coent els meus projectes i en aquest cas és un llibre que he escrit dedicat a la cuina i les històries que es generen en els àpats compartits De les coses que m'agraden, moltes comencen amb c: ceràmica, cuinar, crear nous projectes, conversar, caminar.... Mirant el cosmos ens podem sentir molt petits, però també molt grans perquè formem part d'aquesta vida que batega, i quan aquesta s'acabi quedarà la memòria.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies