❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Isaac

Isaac

Sant Joan de Mediona

Em dic Isaac Ortega, sóc mestre de música a l'escola pública, compositor i músic. Nascut a Barcelona al '82 i crescut a Vilanova i la Geltrú. Inquiet i apassionat des de ben petit amb la música, a l'adolescència vaig començar a aprendre bateria/percussió i amb els anys fidelitzar amb el so i la veu. Ara, després d'una trajectòria musical per la que he passat per diverses bandes (Suîte MoMo, F4K3...), decideixo fer-vos arribar el meu primer disc, composat en solitari. Un repte i una fita personal des de l'intimitat a cor obert per a tots i totes. Les meves altres grans passions són gaudir de la natura, els amics, l'esport i la família.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies