❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Esclat Gospel Singers

Esclat Gospel Singers

Manresa

Esclat Gospel Singers va sorgir el curs 2000-2001 de l’escola de música Esclat de Manresa i sempre ha estat treballant per difondre i promoure el gènere gospel al nostre país. L’entitat va néixer de la mà de Ramon Escalé i Jaume Badrenas en un moment en el qual a Catalunya se’n sabia ben poc del gospel. Ha estat en els darrers anys que han anat apareixent altres entitats amb les mateixes inquietuds d’aprendre i fer música gospel i cada vegada hi ha més coneixement i interès per aquest tipus de música. Amb motiu del 15è aniversari del cor Esclat Gospel Singers de Manresa, ens agradaria poder enregistrar el concert commemoratiu en format CD + DVD, que tindrà lloc el dia 27/11/2016.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies