❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

PANTALEÓ

PANTALEÓ

Terrassa

Pantaleó no s'atura i inicia el camí del que serà el seu segon disc. A l'octubre del 2015, Pantaleó s'estrenava amb el "Reina Victòria" (Petits Miracles) i iniciava una gira que els ha portat a fer més de 40 concerts arreu de Catalunya. Entre aquests concerts, Pantaleó ha figurat com a grup emergent als escenaris de festivals com el GREC 2016, el Festival de Guitarra de Barcelona, el Mercat de Música Viva de Vic, l'Acústica de Figueres, entre d'altres. Ara, amb un bon grapat de bones cançons al sarró, volen gravar un nou disc i per això necessiten la teva ajuda! T'animes a participar?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies