❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Cristina Mora i Neus Ràfols

Cristina Mora i Neus Ràfols

Barcelona

Som la Cristina Mora i la Neus Ràfols, dues periodistes i documentalistes que encara creiem que el periodisme ha d'estar al servei de la denúncia social i, per tant, de la millora de la qualitat de vida de les persones. Ja tenim una trajectòria professional amb bastant recorregut caminat tant en l'audiovisual com en el periodisme escrit. Entusiastes del reporterisme de carrer i que descobreix la geografia humana, des de fa dos anys estem enregistrant les lluites veïnals de la Barceloneta, amb la complicitat indispensable de la gent de l'AV de l'Òstia. La productora Maragda Mediàtica, amb un equip sensible al documental social, ens acompanya i ens recolza en aquesta aventura. Ens hi ajudeu?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies