❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Navegant pel Món

Navegant pel Món

Barcelona

Som una parella de navegants, catalans i mileuristes. Enamorats del mar, la natura, els animals i les persones. Creiem en els somnis i els reptes. Junts, donarem volta al món a vela, a dos, amb escales, en el nostre veler d’acer: el Savaou. Veles, plaques solars i aerogenerador: el mar, el sol i el vent són l’energia que ens mou. Tots els nostres estalvis han estat destinats a la compra del veler i la seva preparació. Ja hem navegat 2.000 milles provant el Savaou i nosaltres mateixos, i ara el nostre veler ja està llest, però per començar l'aventura i poder fer la sèrie documental del viatge, necessitem una inversió final en material de seguretat i navegació... Navegues amb nosaltres?

Navegant pel Món aún no ha apoyado ningún proyecto, ¡pero puedes descubrir otros proyectos en marcha!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies