❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Núria Rossy

Núria Rossy

Barcelona

Compositora i Cantant, vaig gravar "Sobre la marcha" l'any 2010, ple de reflexions musicals. Després van venir el single "Ressorgiré" (2016) i l'EP "Alegría" (2017) que va ser possible gràcies als meus estimats mecenes i a Verkami. Ara us proposo ser còmplices d'una novel·la que relata la història de superació personal d'una dona que ha de lluitar per la seva supervivència i al dels seus fills en un context benestant. La narració es va trenant amb poesia i cançó, de manera que esdevé una novel·la amb banda sonora. Per això necessito la vostra complicitat: Vols comprar-me per avançat aquest llibre-CD?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies