❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Gipsy NUR Project

Gipsy NUR Project

Terrassa

Gipsy NUR Project, creat al juny del 2015 per Núria Jaouen, la cantant i pianista, és un projecte de cançó francesa amb els estils jazz manouche i swing. Interpreten temes propis de la cantant, originària de París, amb el recolzament de grans músics de l'escena jazzística i clàssica. El grup es composa de: Núria Jaouen, piano, veu i composició, Lluís Cuadrench, guitarra, Oleksandr Sora, violí, Svetlana Tovstukha, violoncel, Joan Humet, contrabaix i Oriol Gonzàlez, bateria. Deguda la seva doble nacionalitat, NUR canta en francès pero també en català, ambdós idiomes presents en aquest primer disc que busca la frescor i sensualitat de la llengua francesa i l'energia del manouche i del swing.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies