❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Associació TradiSió

Associació TradiSió

Agramunt

Som l'Associació TradiSió, entita creada per impulsar el folklore agramuntí. L'entitat coordina activitats de la cultura popular i tradicional local, especialment en els actes de la Festa Major. També s'ha dedicat a fer recerca i reintroduir balls populars i imatgeria festiva. Actualment tenim balls populars com la Dansa de Canuts, Lo Senyor Pau de les Cantimplanyes, ball Xurripampi, ball de Cascavells, Dansa dels Caparrons. ball dels Capgrossos, ball de gegants, ball de la gegantona, ball de l'Àliga i ball del Drac Agremont. La majoria d'aquests balls estan documentats amb anterioritat, i la tasca continua ja que hi ha referències d'un ball de faixes i dels antics gegants.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies