❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Segarreta

Segarreta

Santa Coloma de Queralt

La Segarreta , és una microcerveseria artesanal ubicada a Santa Coloma de Queralt, a la comarca de la Conca de Barbera i tocant a la comarca de la Segarra . La cervesera la va fundar el Sergi Torres, l’any 2007, des de sempre hem cuidat les matèries primeres per aconseguir una producció cuidada i equilibrada. Escollim les millors maltes, els llúpols més aromàtics i aigua de font per tal d’aconseguir un producte artesanal únic. Elaborem cerveses naturals, sense pasteuritzar. El gas carbònic el genera de forma natural el llevat que queda contingut a l’ampolla. Podem dir que són cerveses vives, que evolucionen amb el temps.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies