❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Carles Solà

Carles Solà

Barcelona

Sóc el Carles Solà, periodista de TV3. Impulso l’edició en català del llibre de Jean-Paul Marthoz Couvrir les migrations i un cicle de tallers i debats periodístics per a millorar la cobertura del fet migratori. La versió en català de l'obra s'anomenarà Corresponsals de les migracions. La cobertura informativa d'un fet global. Porto més de vint anys en la professió de periodista, la meitat dels quals dedicat a cobrir informacions relacionades els canvis que s’han produït en la societat catalana, primer com a cap de la secció de societat de TV3 i els últims vuit anys com a director del programa Tot un món http://www.tv3.cat/totunmon.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies