❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Meritxell Virgili

Meritxell Virgili

Barcelona

Artista Plàstica, Antropòloga Cultural i Museògrafa; una dimensió que proporciona a l’emprenedoria - OMuses -, un mètode d’observació, una estratègia a utilitzar que m’involucra professionalment en objectius acadèmics però també poden ser objectius d’aplicació i debat en el camp de la comunicació i la formació d’aptituds en el camp i especialització del patrimoni i la museologia. En efecte, la museografia una forma i eina per comunicar amb continguts més vindicatius cap a les persones, dotant-me d’eines per imaginar i produir espais col.lectius, amb tècniques basades en l’objectivitat, la intel·ligència i la dialèctica rigorosa, amb tot, per uns escenaris comuns i creïbles.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies