❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Grup la Deriva

Grup la Deriva

Amposta

El Grup la Deriva està format per tres professionals de les Terres de l'Ebre, amb tres perfils diferenciats. Andrea Ferreres és educadora infantil i és l'encarregada de vetllar perquè els continguts dels contes s’adeqüen a les necessitats dels xiquets. Neus Pons és geògrafa i una gran coneixedora del territori. Finalment, Núria Pons és periodista i correctora, i és qui s'ocupa de la qualitat lingüística dels textos. I com ja va sent habitual tindrem la col·laboració d'Andreu Castells, que s'ha convertit en el nostre il·lustrador de capçalera. Som un grup jove i molt dinàmic que ens movem per dinamitzar la cultura i el territori.

Grup la Deriva aún no ha apoyado ningún proyecto, ¡pero puedes descubrir otros proyectos en marcha!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies