❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Marta Graugés Rovira

Marta Graugés Rovira

Gerona

Marta Graugés Rovira, nascuda a Ripoll (1959), dona, mare, mestra, psicomotricista, Moon Mother nivell 2, especialista en els treballs d’Elsa Gindler (consciència), Emmi Pikler i Elfriede Hengstemberg (educació). Acompanyo persones en la vida i la mort, defenso el joc dels infants i la seva autonomia. Comparteixo cursos de consciència i xerrades encaminades al desenvolupament i creixement personal. Gaudeixo de l’espai Gira-sol a Sant Gregori des del 2001 Des del 2013 escric contes que poden servir a nens i adults per despertar la seva curiositat i sensibilitat. Estimo la vida i la natura, sóc juganera, creativa, treballo la bondat, compassió per tots els éssers i salut als nostres cossos.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies