❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Mireia Comas

Mireia Comas

Terrassa

Mireia Comas (1976), fotògrafa, estudia fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i s’especialitza en fotoperiodisme i fotografia de reportatge. És l’autora d’aquestes 76 imatges que també es troben en el seu llibre “Els castells no són de princeses”. Un recull de grans moments viscuts per diferents colles castelleres que ella ha seguit amb la seva càmera durant anys. Des de ben petita, mentre que les seves amigues jugaven a ser princeses, la Mireia tenia una altra afició, pujar castells. D’aquí el seu amor per aquesta tradició catalana, Patrimoni de la Humanitat, que l’ha portat a retratar escenes tant màgiques i inoblidables com les que esteu a punt de descobrir.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies