❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

AdulTaraT

AdulTaraT

Igualada

Tres tarats, musicalment desamparats tenien un grup de punkrock desenfrenat, fins que un dia per cap d'any van trobar-se un music adult-taradament perdut sense grup de punk-rock... I es van decidir per anar a tocar junts a veure què en sortia Tocant, tocant van anar fent música, però encara faltava quelcom. I van pensar ; si li digessim a un altre, music adult-taradament perdut, que, vingues a tocar una mica de punkrock musicalment desenfrenat, Ueeeeeee! Aixo seria la ostia!!! I aquesta es la història de com tota una colla d'AdultTarats van fer un grup de PunkrocK AdultTaraT! Després d'una Demo amb 4 cançons al 2011, estem a punt per editar el nostre segon CD, aquesta vegada amb 10 cançons.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies