❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Derrumband

Derrumband

Vilafranca del Penedès

Derrumband és una banda d'homenatge a la música que hi va haver durant els anys 70 i 80 a Barcelona. És un plaer i un privilegi tornar a donar vida als temes del Gato i fer reviure a molta gent sensacions tan intenses com les que ens descriu a les seves cançons. Ho fem sense pretensions però de gala, amb una banda de 15 músics a l’escenari, donant-ho tot. Definitivament, cada bolo vol ser un homenatge a tots aquells que van regalar les seves vides a la música i amb això van escriure una pàgina més de la nostra història. Durant 10 anys, la batejada com "La Big Band" de la Rumba Catalana, ha passejat els seus dos discos per Argentina, Xina, Alemanya entre d'altres..

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies