❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

crearqció

crearqció

Valencia

Crearqció és un col·lectiu jove que naix a València, a una escola d’arquitectura on les ganes de sortir al carrer poden amb les portes tancades de les aules. Per confirmar totes aquelles possibilitats que ens expliquen des de la tarima sobre l’espai públic i la seua influència sobre la societat, aquest grup d’estudiants sentim la necessitat d’experimentar la ciutat per nosaltres mateix. És així com es plantegen els orígens d’un col·lectiu que té clar el seu objectiu : aprendre actuant. Per a açò, contem amb un equipatge carregat de curiositat, imaginació, il·lusió, creativitat i la convicció de que qualsevol canvi és possible.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies