❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Tuna Folk

La Tuna Folk

Tortosa

La Tuna Folk és un projecte que vam començar fa tretze anys, quan encara érem xiquets, amb l'objectiu de recuperar la tradició tunera i cantar temes típics del nostre folklore, tot aportant també temes propis. Actuem en qualsevol tipus de festa, pública i privada, però sobretot destacar les actuacions solidàries, que des dels nostres inicis cada any fem, són les més gratificants. Sempre destaquem la nostra versatilitat i la nostra passió per interactuar amb el públic, tot sempre aportant bona música i xalera, que resumint seria "xalar fent música". Ara, després d'aquests tretze magnífics anys estem il·lusionats en enregistrar el nostre primer CD! Moltes gràcies i aúpa La Tuna Folk!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies