❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

ToldraConductingCourse

ToldraConductingCourse

Terrassa

L’Associació Cultural per la Filharmònica de Cambra de Catalunya és una associació sense ànim de lucre fundada per donar suport logístic als projectes que l’orquestra crea amb els següents objectius: apropar la música a un ampli espectre social, col•laborar amb causes benèfiques i oferir activitats formatives d’alt nivell a preus assequibles. Per fer-ho compta amb músics de sòlida trajectòria internacional i ingressos independents als projectes. Davant de la crisi d'un model de gestió cultural insostenible, no podem permetre que la situació econòmica deixi una generació sense els efectes beneficiosos de l’art i la cultura que ens asseguren una societat més sensible i humana.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies