❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Toni Ricart

Toni Ricart

Barcelona

Fotògraf, dissenyador gràfic, il·lustrador i músic amateur. Estudis de Belles Arts a la Universitat de Barcelona. Del 1979 al 1985, disseny i producció editorial a Ediciones la Cúpula, editora de la mítica revista el Víbora. El 1985 funda el seu propi estudi de disseny TR Multistudio, especialitzat en disseny gràfic i creació d'aplicacions interactives. El 2009 funda multistudioBOOKS, editorial independent especialitzada en fotografía, art, grafisme, il·lustració i poesia. És gerent del llegat artístic dels fotògrafs Marcel Giró i Palmira Puig. Com a fotògraf, és autor d'una dotzena de foto llibres i ha estat nominat en diversos certàmens i concursos arreu del món.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies