❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Plataforma Colegio Cremona

Plataforma Colegio Cremona

Alacuás

La Plataforma CREMONA-TOTS SOM CREMONA està formada per mares, pares i membres de la comunitat educativa del CEIP Ciutat de Cremona que, davant de la passivitat i la mala gestió duta a terme per la Conselleria d'Educació de la Comunitat Valenciana va suposar la supressió de la línia de 3 anys i l'actual incertesa sobre la supervivència de la nostra escola. És per això que la Plataforma Cremona va decidir el 18 de febrer de 2014 iniciar un tancament de 100 dies de duració que ha continuat amb 365 dies d'accions reivindicatives i culturals que han donat a conéixer a nivell nacional la nostra existència i la nostra lluita, creiem en l'escola pública i volem una escola pública de qualitat.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies