❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Meritxell Gené

Meritxell Gené

L'Espluga Calba

Meritxell Gené i Poca és cantautora i poeta. Nascuda a Lleida el 2 de novembre de 1986, és diplomada en l’especialitat d’Educació Musical a la Facultat de Ciències de l’Educació (UdL). Ha dedicat bona part de la seva producció musical a cantar poetes com Maria Mercè Marçal, Joan Barceló i Concepció G. Maluquer. Té un disc íntegrament dedicat a Màrius Torres, ‘Així t’escau la melangia’ (Khlämor records, 2013), i un altre dedicat a poetes dels Països Catalans, ‘Branques’ (khlämor records, 2015). ‘Després dels esbarzers’ (Pagès Editors, 2018), és el seu primer poemari. En el cinquè disc, ‘Sa tanca d’allà dins’, posa música, precisament, als seus propis poemes. En el sisè, gosa cantar Ferrater.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies