❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Glòria Garcés

Glòria Garcés

Gerona

Em dic Glòria Garcés i sóc pianista de formació i cantautora de vocació. La meva vinculació professional a la música i a les arts escèniques comença l’any 1998. Desde llavors he participat en múltiples projectes i enregistraments en el génere clàssic, música antiga, teatre musical i grups a capella que han estat bàsics per la meva formació com a artística ecléctica. Vaig començar a escriure cançons per teatre infantil l’any 2007 i des de llavors no he parat de compondre y arranjar música per diferents companyies i formacions. L’any 2015 començo a escriure els meus propis temes i publico NITS EN BLANC, el meu primer treball com a cantautora. Ara presento NU, el meu segon disc.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies