❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Màia

Màia

Barcelona

Màia és un cor fràgil i unes mans enormes per esquinçar l'univers i descobrir què es vessa d'ell. Màia és descobrir que a la vida no importa la durada sinó la intensitat amb la què es viu. Vàrem néixer a mitjans de 2012 com un grup pop de cançons pròpies amb pinzellades d’altres estils musicals. La recerca constant de la melodia, la combinació de veus i el valor del violí com a instrument cada cop més representatiu dels temes són característiques de la nostra personalitat. Les nostres lletres expliquen històries amb una barreja de lírica urbana, metàfores personals, tints onírics i certa poesia. Esperem estar a prop teu en aquest meravellós viatge anomenat Màia. Seguim?

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies