❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Gegants Sant Climent

Gegants Sant Climent

Sant Climent de Llobregat

Geganters i Grallers de Sant Climent de Llobregat som una entitat cultural sense ànim de lucre que treballem per difondre la cultura popular d'arrel tradicional catalana a Sant Climent de Llobregat i dinamitzar culturalment la nostra vila, especialment en l'àmbit festiu. Entre d'altres projectes, organitzem cada any la Mostra de Grups Folklòrics, amb la participació de grups vinguts de diferents municipis, la Gegantada, un acte de recent creació que ha arrelat fortament a la vila, hem recuperat i creat balls populars a Sant Climent com el Ball de Gitanes, el del Patatuf, el Ball de Cireraires i el Ball de Bastons. Participem activament en la Festa Major i a l'Exposició de Cireres.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies