❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

L'hort

L'hort

Oleiros

L'hort. Magazín d'horticultura. És una publicació trimestral escrita en català. Vol ser una eina divulgativa sobre un món que retorna i rebrota amb força, tant en ambients rurals com urbans. Molts horts que s’havien abandonat es tornen a cultivar i molta gent de la ciutat, fa els seus petits horts urbans en terrasses i balcons. L’objectiu és ser una guia i alhora un recull de tot el què envolta l’hort. “L’hort” vol fomentar valors de satisfacció en el cultiu dels nostres propis aliments per més tard consumir-los, sobretot en l’àmbit familiar i escolar. En la publicació hi participen experts reconeguts dins d’aquest àmbit.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies