❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Frederic Saint Pol

Frederic Saint Pol

Valldoreix

Sóc Artista, i porto molts anys en la creació d'obres i amb diverses exposicions, i estic en in-formalisme abstracta i matèric. Fa més de 30 anys que pinto i faig exposicions, he participat en diversos col·lectius i he col·laborat me la fundació Tàpies, la meva obra es reflexiva i cada vegada està més implicada en els esdeveniments socials que ens envolten, últimament estic treballant en projectes que requereixen finançament , però això em presento aquícon vosaltres per un projecte ja acabat que requereix finançament el projecte és Âme Errante, que presento aquí. És un projecta que va començar fa 10 anys i ara ja aquesta acabat espero que sigui dels vostres interès.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies