❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

L'Olivera Cooperativa

L'Olivera Cooperativa

Vallbona de les Monges

A L’Olivera cultivem vinyes i oliveres i n’elaborem els fruits. Uns vins i uns olis que volem que expressin el seu origen: una terra i una gent que la interpreta. Som des de l’any 1974 a Vallbona de les Monges, dins la DO Costers del Segre, a la subzona Valls del Riu Corb, i des de 2010 a Can Calopa, on produïm l'únic vi nascut a Barcelona. Cultivem una vintena de varietats de raïm i oliveres arbequines seguint els criteris de l’agricultura ecològica. Som una cooperativa amb vocació social que integra en tot el procés persones amb dificultats. Treballem la terra amb cura i delicadesa, apostant pel treball a escala humana, per, també, crear oportunitats.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies