❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Tinta sonora

Tinta sonora

Mollet del Vallès

Il·lustradora./ Fundadora de Tinta Sonora Tinta sonora és una tenda online que combina el comerç just i la il·lustració. La creativitat i la justícia social. El dibuix i alternatives de consum. Amb quest projecte en concret, vull recuperar en forma de quadern il·lustrat les labors més ancestrals que es feien en una casa. L'elaboració de la teva pròpia farmaciola natural amb herbes medicinals. Tenir a mà un quadern divertit, amè i tot il·lustrat que t'explica cada pas per fer els remeis contra els mals típics que et trobes quan surts de viatge: cremades, picades de mòsquit, còlics,... Una manera sana de cuidar als teus.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies