❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Xavier Puig

Xavier Puig

Celrà

L'Associació Galanthus y el Museu de Ciències Naturals de Granollers des de fa 15 anys comptem amb un equip d’investigadors que treballem per millorar el coneixement i conservació de la natura, investigant diferents grups faunístics, entre ells els ratpenats. La recerca i la divulgació formen a parts iguals els eixos vertebradors de la nostra activitat. Centenars d'estudis sobre ratpenats, desenes de publicacions científiques i divulgatives, mútiples aparicions en mitjans de comunicació i més de 20.000 persones que han concorregut a les Nits dels Ratpenats que organitzem des de fa 10 anys ens avalen.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies