❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Fundació Ramon Calsina

Fundació Ramon Calsina

Barcelona

Som la Fundació Ramon Calsina, creada l'any 2009 amb la finalitat de preservar, divulgar i mostrar l'obra de Ramon Calsina i Baró, pintor, dibuixant, gravador i vitraller, d’acord amb el sentit que donà a la seva obra i la seva manera d’entendre l’Art, així com promoure totes aquelles accions que potenciïn aquest concepte d’art. Fill del Poblenou de Barcelona,(1901-1992), la seva obra està molt lligada als records viscuts en la seva infància. Ramon Calsina és un artista amb un gran domini de l'ofici, una sòlida personalitat i una imaginació extraordinària. Des de la Fundació sentim la responsabilitat de no silenciar aquest treball i és un goig poder compartir l'amor per l'Art.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies