❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Montse (Montserrat Sanchiz Bosch)

Montse (Montserrat Sanchiz Bosch)

Premià de Mar

Sóc l'autora, il·lustradora i editora d'aquests llibres. Vell Marí Edicions és un projecte editorial personal que neix amb vocació de futur fruit de la suma de tres grans passions: els llibres, la il·lustració infantil i la natura. Sempre he treballat en el món del llibre, dissenyant, maquetant i combinant-ho amb la il·lustració. El temps d’oci el dedico a aprendre, m'encanta observar els animals i el seu comportament, escoltar els ocells, intentar identificar-los, fotografiar-los i dibuixar-los! No cal anar gaire lluny, malgrat l’activitat humana, són per tot arreu, al camp i a la ciutat, al mar i a la muntanya, només cal parar atenció, observar i gaudir-ne!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies