❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Metabolé

Metabolé

Roquetes

Metabolé som un grup format a Barcelona l'any 2008 per 4 músics de les Terres de l'Ebre i Mataró. El nostre repertori és molt variat, amb una barreja d’estils que li donen a cada cançó la seua personalitat pròpia: música viatgera i sempre evolucionant. La música és el llenguatge en què expressem les nostres idees i sentiments i reflexionem sobre la realitat que vivim, però sempre amb una atmosfera desenfadada i molt positiva, poètica i sincera. Amb una posada en escena fresca i franca que fa que el públic se senti còmplice de la festa, i es contagi ballant al so de les nostres cançons al ritme de diferents estils com: el reggae, la rumba, l’ska, el rock, la cúmbia i molts altres.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies