❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

lali_pantone

lali_pantone

Arenys de Mar

Lali Pantone. Dibuixant i pintora nascuda a Barcelona. Sorgida de l’escola de la il•lustradora Odile Kurtz, es va desviar del seu camí per endinsar-se en el món de l’arquitectura durant anys, fins que va decidir retrobar-se amb la seva autèntica vocació. Dedicada de ple als seus dibuixos i pintures, que de tant en tant combina impartint tallers, ha realitzat nombroses exposicions i treballs d’il•lustració. Guanyadora del primer premi de la 11º edició del Concurs d’Il•lustració i Disseny de Raima, ara s’ha decidit a editar el seu primer llibre, conjuntament amb el músic, compositor i filòsof Marc Egea.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies