❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

CUP El Vendrell

CUP El Vendrell

El Vendrell

La CUP El Vendrell fou constituïda l'any 2008 amb l'objectiu d'estructurar un pol independentista i d'esquerres al voltant del qual s'estructurés una alternativa al model polític tradicional del nostre poble. Al llarg d'aquests últims 6 anys hem treballat per fer-ho possible, han estat molts els actes i campanyes que s'han impulsat (i s'estan impulsant) amb la finalitat de transformar i millorar la realitat vendrellenca. Entenem que la creació d'un Casal Popular des d'on la CUP El Vendrell i altres organitzacions puguin realitzar part de la seva activitat constitueix un salt qualitatiu important per dinamitzar el teixit associatiu del municipi i seguir treballant per un Vendrell de totes.

CUP El Vendrell aún no ha apoyado ningún proyecto, ¡pero puedes descubrir otros proyectos en marcha!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies