❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

La Cultural Jordi Francolí

La Cultural Jordi Francolí

L'Espluga de Francolí

La Cultural Jordi Francolí és una associació que té com a objectius donar a conèixer el llegat artístic del jove cantautor de la Conca de Barberà Jordi Francolí (L'Espluga de F. 1983-2009), oferir espais d’actuació pels grups musicals i cantautors de proximitat, fomentar l’activitat social i cultural al nostre territori, crear espais de participació popular, de joc i activitats al carrer i d’intercanvi d’objectes, coneixements i habilitats i generar debat posant sobre la taula les opcions alternatives que tenim però que sovint són poc conegudes. Totes les activitats que realitzem les gestionem amb austeritat i respecte cap al medi ambient, transmetent així la nostra estimació vers l'entorn.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies