❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Lluís El Sifoner

Lluís El Sifoner

Benaguacil

LLUÍS EL SIFONER va nàixer l’any 1975 al II Festival de la Cançó de Xàtiva, on, després d’armar-se un canyaret molt fort, amb opinions molt favorables i d’altres desfavorables, finalment, les segones van haver d’enfundar-se l’espasa, i el jurat va acabar per donar-li el primer premi. A partir d’ací, va començar una llarga carrera d’ actuacions i sis discos: cinc LP i un maxisingle. Després d’uns anys d’exili interior el 2007 va tornar a fer algunes actuacions per la Marina. Ara, després de més de trenta anys, ens presenta un nou disc. Ai las! Llavors no hi havia RTVV; ara, tampoc. Llavors vam començar a crear el futur amb una gran il.lusió; ara, també.

Lluís El Sifoner aún no ha apoyado ningún proyecto, ¡pero puedes descubrir otros proyectos en marcha!

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies