❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Toni Vilches Fotografia

Toni Vilches Fotografia

Gerona

Sóc un fotògraf de Girona que es dedica a elaborar treballs personals en mig dels encàrrecs professionals que desenvolupo com a fotoperiodista i fotògraf social. Durant més de 15 anys la fotografia ha exercit en mi una forma de canalitzar els meus sentiments envers el món que ens envolta. Opinar gràficament sobre un fet, una persona, una situació o un lloc és una possibilitat que m'enriqueix personalment. Observar i transmetre el que pensa la gent. Els seus estats d'ànims i impulsos vitals focalitzen el meu propòsit fotogràfic i és per això que el factor humà domina part de la meva obra.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies