❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

Tortosa

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries és un grup de música popular de les Terres catalanes de l'Ebre. Des del 1992, pretenen donar a conéixer la jota cantada com a música pròpia del seu país i de l'àrea mediterrània. Han creat 20 espectacles, enregistrat 11 discos individuals i participat en altres 40 edicions de discos. Amb més de 1400 concerts, han portat la jota cantada per escenaris tan emblemàtics com el Palau de la Música Catalana, l’Auditori de Barcelona, el Nou Camp, la Universitat de la Sorbonne a Paris, el teatre Antzoquia de Bilbao, el Casal Català de Brusel.les, Fitur de Madrid, el Teatre Principal de Palma de Mallorca i la Plaça del Pilar de Zaragoza.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies