Para poder interactuar correctamente y obtener el mejor funcionamiento posible de nuestro sitio web, te recomendamos que actualices tu navegador a una versión más reciente o utilices otro como Chrome o Firefox.

¡Descubre los 10 Verkamis que marcaron el 2017!
Carles Seuba Capdevila

Carles Seuba Capdevila

Avia

Productor i realitzador de documentals i spots, entre els meus treballs en el món del documental hi figuren: «El Foc Inoblidable. El documental de la Patum» i el recent DOC «Desencaixats» que tracta els casos de les fosses comunes de Capolat (Berguedà). Precisament per la temàtica del meu darrer projecte (Desencaixats) se'm va despertar un especial interès en aquest camp. Va ser llavors, que vaig proposar als impulsors del Banc d'ADN pels desapareguts a la Guerra Civil, poder fer un seguiment del procés de creació i desenvolupament de la iniciativa. D'aquí va néixer la meva proposta de realitzar un reportatge de curta durada per ajudar a difondre i a fer créixer el #BANCdADN.

#NumberSign: Banc d'ADN, la darrera esperança pels nostres desapareguts a la Guerra Civil

Audiovisual interactiu d'uns 20' basat en una plataforma de codi obert. Té com a objectiu difondre el protocol del Banc d'ADN creat per dues famílies de desapareguts a la Guerra Civil i el Laboratori de Genètica Forense de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.
Documental / Licencias libres, Historia, Ciencia y tecnología
195
Mecenas
13.320€
De 13.150€
Las cookies nos ayudan a ofrecer nuestros servicios. Al continuar navegando aceptas su uso.