❗️ In order to use Verkami you must do it from another browser. Install or enter from: Microsoft Edge, Chrome or Firefox. Microsoft has stopped updating the Internet Explorer browser you are using and it is no longer compatible with most websites.

Discover the 10 most exciting projects of 2019!
Carles Seuba Capdevila

Carles Seuba Capdevila

Avià

Productor i realitzador de documentals i spots, entre els meus treballs en el món del documental hi figuren: «El Foc Inoblidable. El documental de la Patum» i el recent DOC «Desencaixats» que tracta els casos de les fosses comunes de Capolat (Berguedà). Precisament per la temàtica del meu darrer projecte (Desencaixats) se'm va despertar un especial interès en aquest camp. Va ser llavors, que vaig proposar als impulsors del Banc d'ADN pels desapareguts a la Guerra Civil, poder fer un seguiment del procés de creació i desenvolupament de la iniciativa. D'aquí va néixer la meva proposta de realitzar un reportatge de curta durada per ajudar a difondre i a fer créixer el #BANCdADN.

#NumberSign: Banc d'ADN, la darrera esperança pels nostres desapareguts a la Guerra Civil

Audiovisual interactiu d'uns 20' basat en una plataforma de codi obert. Té com a objectiu difondre el protocol del Banc d'ADN creat per dues famílies de desapareguts a la Guerra Civil i el Laboratori de Genètica Forense de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.
Documentary / Positive impact, Science and technology, Free licenses, History
195
Pledges
13.320€
From 13.150€
Cookies help us to offer you the best experience. Settings