❗️Para poder utilizar Verkami debes hacerlo desde otro navegador. Instala o entra desde: Microsoft Edge, Chrome o Firefox. Microsoft ha dejado de actualizar el navegador Internet Explorer que estás utilizando y ha dejado de ser compatible con la mayoría de sitios web.

Salvauth Park

Salvauth Park

Gerona

Som un equip de robòtica de Girona format per 8 amics d'entre 14 i 17 anys i aquest any ens hem classificat per la final mundial del concurs de robòtica Vex Robotics Competition que tindrà lloc a Anaheim (Califòrnia) entre el 23 i 26 d'abril. Som un grup independent de cap escola que fa robòtica com a hobby i quedem dos cops per setmana. Aquest és el segon any que ens classifiquem pel mundial i l'any passat vam aconseguir quedar sisens del món en programació amb un robot low cost. El mes de novembre també ens vam classificar pel mundial World Robot Olympiad en categoria junior high que es va celebrar a Jakarta.

Utilizamos cookies propias esenciales para poder ofrecer nuestro servicio y de terceros para poder conocer el uso de la página. Política de cookies